Visu elää 24/7

Katson kohti, ohitse ja suoraan ihmisten läpi. Tuijotan. Vietän kohtuuttoman pitkiä aikoja kaupoissa. Silmäilen kaikkea, kaunista sekä rumaa, elän visuaalista elämää.

Työskentelen silmilläni. Vangitsen maisemia kameramuistiini. Rakastan Helveticaa ja nauran vedet silmissä Comic Sansille. Vertailen värien sävyeroja, sekä piirretyn viivan linjaa. PANTONE on totuus väreistä.

Kirjoitan jatkossa blogissani työstäni Visual RAMA:ssa, karkkipurkeista sekä shampoopulloista. Ideoin. Olen lähellä ja läsnä, siellä missä silmäni näkevät, kameran takana tsuumaamassa arkea ja juhlaa. Graafinen suunnittelu, valokuvaus sekä markkinointi ovat työtäni.

Tulen designkaapista ulos, olen visu ja rakastan sitä palavaa halua, joka asuu sydämessäni tätä työtä kohtaan. Visu elää 24/7, koska visuaalisuus on kaikkialla.

Flare on kaunis,
raisa/Visual RAMA